Annonce
Alarm 112

To bordeller lukket i nattens Aarhus: Prostituerede gav corona-massage

Politiet rykkede ud til bordeller i Aarhus blandt andet efter tip fra borgere. Det er forbudt for bordeller at holde åbent frem til 16. januar på grund af Covid 19-restriktioner. Foto: Scanpix
Politiets natteudflugt førte til, at tre kvinder blev anholdt på bordeller i midtbyen og nu kan se frem til bøder på 10.000 kroner.

AARHUS: Bordeller holdt tirsdag åbent i Aarhus, og det må de ikke ifølge regeringens coronaregler. Tre udenlandske kvinder er som følge af den ulovlige åbning derfor nu sigtet for at yde forbudte tjenester.

Ved middagstid kørte en patrulje til en adresse på Kirkedammen på Langenæs på baggrund af oplysninger om, at stedet bliver brugt som bordel. Betjentene så en mand gå i lejligheden, og patruljen fulgte efter, oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Da de så, at manden blev lukket ind af en kvinde, der kun var iført undertøj, tog betjentene kontakt. Både mand og kvinde erkendte, at de havde aftalt en seksuel ydelse, og den 27-årige kvinde, der er polsk statsborger, blev anholdt og sigtet for at bryde covid-reglerne.

Annonce

Måske står hun til udvisning

Hun bliver nu tilbageholdt på udlændingeloven, mens Udlændingestyrelsen vurderer hendes sag.

Efter et tip fra en borger kørte en patrulje tirsdag aften til en adresse på Skernvej i Aarhus C. Betjentene bankede på, og efter lidt tid åbnede en letpåklædt kvinde døren ind til kælderlejligheden. Inde på stedet var der yderligere en kvinde, mens en mandlig kunde forsøgte at flygte ud gennem vinduet. Han blev dog standset, da en betjent stod klar til at modtage ham udenfor, oplyser politiet.

Begge de antrufne kvinder viste sig at være thailandske statsborgere, der opholder sig ulovligt i landet.

Den 34-årige kvinde, der havde en aftale med kunden, blev sigtet for ulovligt ophold, ulovligt arbejde og for at holde bordellet åbent. Hendes 28-årige veninde forklarede, at hun blot var på besøg, og hun blev sigtet for ulovligt ophold.

Begge kvinder bliver nu tilbageholdt på Udlændingeloven, mens Udlændingestyrelsen vurderer, om de kan udvises af Danmark.

Det koster som udgangspunkt en bøde på 10.000 kroner, hvis du som erhvervsdrivende bryder covid-reglerne og holder åbent for offentligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce