Annonce
AGF

Ung AGFer rykker op i Superligatruppen til næste år

Thomas Thiesson Kristensen er fast mand hos U19, hvor han spiller sæsonen færdig. Foto: Ole Nielsen
Thomas Thiesson Kristensen har fået en treårig aftale i AGF. I sommeren 2021 bliver den lavet om til en fuldtidskontrakt, når den 18-årige fodboldspiller er færdig med sin uddannelse.
Annonce

FODBOLD: AGF bliver en forsvarsspiller rigere, når Thomas Thiesson Kristensen bliver et fuldbyrdet medlem af Superliga-truppen. Den 18-årige fodboldspiller har sat sin underskrift på en treårig aftale med den århusianske fodbold og kommer op på fuldtid i sommeren 2021, når han har færdiggjort sin ungdomsuddannelse.

- Det er altid en god dag, når et af vores egne talenter laver en aftale med AGF. Thomas gør nu skolen og hans tid i ungdomssektoren færdig med denne sæson og tiltræder derefter i Superliga-regi. Fra min stol skal der lyde stor ros til det arbejde vores dedikerede U-trænere og ledere har gjort med Thomas igennem årene og vi ser frem til samarbejdet i de kommende år, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen til klubbens hjemmeside.


Det er altid en god dag, når et af vores egne talenter laver en aftale med AGF.

Peter Christiansen


Ifølge Head Of Coaching i AGFs talentsektor, Martin Bloch, har den unge forsvarer taget nogle store skridt i sin udvikling på det seneste.

- Thomas er en meget talentfuld spiller, der har gennemgået en flot udvikling i AGF, der indtil videre er kulmineret med en udtagelse til det danske U20 landshold tidligere på året - hvor han faktisk var udtaget med spillere et år ældre end ham selv. Over en længere periode har Thomas vist stærke præstationer på et højt ungdomsniveau. Især i spillet med bolden har han udvist store styrker - noget som i den grad understreger det spændende potentiale.

Thomas Thiesson Kristensen er lillebror til AGF-keeper Kasper Thiesson Kristensen, som allerede er en del af Superligatruppen.

Thomas T. Kristensen kommer oprindeligt fra Galten FS. Han skiftede til AGF i 2013. Her han med undtagelse af en enkelt sæson spillet lige siden.

- Jeg er super glad og stolt over endelig at ku' få opfyldt min drøm, og jeg ser frem til at lægge en masse lag på en udvikling, jeg allerede er i gang med, siger han til AGFs hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce