Sidste udkald for pizza-nostalgi: Italia lukker og slukker

Kasper Vejvad Jørgensen har været medejer på Italia siden maj 2018, og den nye ejerkreds indførte blandt andet frokostbuffet. Foto: Axel Schütt

Sidste udkald for pizza-nostalgi: Italia lukker og slukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytårsaften bliver en nostalgisk en af slagsen på Restaurant Italia tæt ved Europaplads, for det bliver sidste åbningsdag i restaurantens 33-årige historie.

AARHUS: Stegning på lavasten ved bordene, frokostbøf, forretsbuffet, pizza, pasta, bøf og Amarone.

Italia har gennem årene budt på lidt af hvert, og mon ikke de fleste århusianere har en eller anden form for minde fra den ikoniske restaurant. Måske var det dér, den første date foregik? Måske den sidste? Måske var det dér, den eneste ene stod i buffeten? Måske var det indehaveren, maden, vinen eller bare stemningen, der gjorde indtryk?

Uanset hvad, er sidste chance for at opleve Italia nu kommet, for til nytår er det slut.

- Vi har fået et tilbud, vi ikke kunne sige nej til, siger en af stedets medejere, bestyrer Kasper Vejvad Jørgensen.

Det bliver selvfølgelig nostalgisk for de mange, der har fulgt Italia igennem så mange år, men vi vil gøre vores bedste for at slutte af med manér.
Kasper Vejvad Jørgensen, medejer
Fulvio Capuzzi, hans kone og to døtre sagde sidste år farvel til familiens restaurant gennem 32 år. ArkivfKim Haugaard
Fulvio Capuzzi, hans kone og to døtre sagde sidste år farvel til familiens restaurant gennem 32 år. ArkivfKim Haugaard

Italia, version 2.0

Sidste år solgte den tidligere ejer gennem 32 år, 72-årige Fulvio Capuzzi, sit livsværk til en ejergruppe med blandt andre Kasper Vejvad Jørgensen, og meningen var, at restauranten skulle fortsætte med samme navn og i samme ånd.

- Det var en spændende udfordring, og vi har hele vejen forsøgt at gøre restauranten bedre og få den ind i det 21. århundrede. Vi sløjfede den både hadede og elskede forretsbuffet, vi forbedrede produkterne, og med vores seneste tiltag med tre retter italiensk mad for 200 kroner, er vi ikke i tvivl om, at restauranten er på rette spor. Men vi kan alligevel ikke se bort fra det tilbud, vi har fået, og derfor har vi valgt at sælge, forklarer Kasper Vejvad Jørgensen.

Han lover, at konceptet fortsætter året ud, og at ejerkredsen slutter af nytårsaften med et brag af en fest.

- Det bliver selvfølgelig nostalgisk for de mange, der har fulgt Italia igennem så mange år, men vi vil gøre vores bedste for at slutte af med manér, både med små overraskelser op til lukkedagen, men også på selve nytårsaften.

Flere burgere til byen

1. januar 2019 overtager den københavnske restaurant-kæde Cock's & Cows lokalerne på Åboulevarden, det bekræfter administrerende direktør og medejer Daniel Vesti Knuttel.

Cock's & Cows serverer burgere og cocktails og har restaurant på otte forskellige adresser i København.

Sidste udkald for pizza-nostalgi: Italia lukker og slukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce