En dag for sprog

Hanne Leth Andersen, rektor for RUC og formand for Sprogkommissionen, besøger 22. august Odder Gymnasium, hvor hun holder et oplæg om, hvorfor sprogkompetencer er vigtige for vores samfund. Foto: PR

En dag for sprog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odder: Hanne Leth Andersen, rektor for RUC og formand for Sprogkommissionen, besøger onsdag 22. august Odder Gymnasium for at sætte fokus på, hvorfor sprogkompetencer er vigtige for samfundet.

Hun har stået i spidsen for udviklingen af Danmarks nationale sprogstrategi. Den skal løfte studerende og elevers sprogkundskaber på tværs af hele uddannelsessystemet og imødekomme erhvervslivets efterspørgsel efter medarbejdere, der kan tale flere sprog end engelsk.

Med strategien følger 100 mio. kr. Initiativet er taget bl.a. fordi erhvervslivet længe har efterspurgt medarbejdere, der kan tale flere sprog end engelsk i samspil med andre kernefagligheder. Færre elever vælger i dag sprog i gymnasiet, og flere steder i uddannelsessystemet er sproguddannelserne udfordret.

Hanne Leth Andersen giver et oplæg på gymnasiet for ca. 180 nye 1.g elever og deres sprogundervisere, som alle deltager i en fælles sprogtemadag.

Temadagen afrundes med en rejse rundt i Odder Gymnasiums sprogfag.

En dag for sprog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce