Velkommen til Coding Pirates i Odder


Velkommen til Coding Pirates i Odder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odder. 

Læserbrev: Lørdag 3. februar var der åbent hus på Rathlouskolen, hvor forældre og børn med interesse for it kunne få sin lyst styret.

Bag arrangementet stod den nyoprettede forening Coding Pirates i Odder, som er en del af en landsdækkende organisation, hvis formål er at fremme teknologiforståelsen blandt børn og unge.

De Konservative i Odder hilser initiativet velkommen og håber, at Coding Pirates, kommunen og erhvervslivet i et tæt samarbejde kan fremme børn og unges teknologiforståelse i skolerne. Det skal ske i en naturlig forlængelse af eller erstatning for ipad-tilbuddet, som allerede eksisterer på skolerne i dag.

Dernæst ser vi gerne, hvis det er muligt, at man indfører et reelt it-fag, som varetages af uddannede lærere indenfor området. Undervisningen kan for eksempel omhandle robotteknologi, 3d-printere samt moral og etik på internettet. I faget bør man også have blik for et samarbejde med lokale og regionale virksomheder om innovative løsningsforslag.

Med et it-fag kan man dernæst fremme, at flere unge vælger at læse it- og teknologiuddannelser, hvis faglærte og kandidater efterspørges af mange virksomheder.

Således rummer etableringen af Coding Pirates i Odder en spændende mulighed for, at man i kommunen kan give alle børn og unge bedre redskaber til at navigere i en digitaliseret tidsalder. Men også muligheden for, at man rækker ind fremtiden til gavn for alle borgere i kommunen.

Velkommen til Coding Pirates i Odder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce